Vanaf 19 juni in onze showroom; De Nieuwe Nissan Qashqai.

Geen reacties

De nieuwe Qashqai staat vanaf 19 juni in onze showroom in Hilversum!

In mei hebben wij de nieuwe Qashqai bij ons in de showroom geïntroduceerd tijdens de Nissan Roadshow. Vanaf 19 juni zal de Qashqai in onze showroom staan en beschikbaar zijn voor proefritten en verkoop. Bent u de eerste die een proeftit komt maken in de nieuwe Qashqai?

Wilt u als eerste een proefrit in de nieuwe Qashqai maken? Plan deze dan hier in!

De nieuwe Nissan QASHQAI is een nieuwe, hybride crossover met vernieuwende technologie, verrassend design en precies de juiste afmetingen. Ontdek wat de nieuwe Qashqai u te bieden heeft.

Nu al beschikbaar vanaf € 33.540,-

Nissan heeft de populaire Qashqai geheel vernieuwd. Uitgangspunt was dit keer niet alleen de ideeën van de (Europese) design en technische teams, maar de feedback van de klanten die de voorgaande generaties reden. Vooral het interieur moest eraan geloven en ziet er nu heel anders uit. Meer uniformiteit en ergonomie moeten de bediening ten goede komen. Nissan heeft materialen gekozen met hoogwaardiger kwaliteit.

Dankzij andere buitenmaten (onder meer 35 mm extra lengte, waarvan 20 mm extra wielbasis) is er meer ruimte binnenin. Achterpassagiers hebben zo wat meer beenruimte. Alle inzittenden profiteren van extra hoofdruimte. De bestuurder heeft toegenomen zicht naar voren, achteren en opzij. De bagageruimte heeft een 20 mm lagere laadvloer, mede daardoor kan er 70 liter extra in worden opgeborgen. Voor ouders die kinderen in zitjes willen zetten, is de grotere opening van de achterportieren vast en zeker welkom. 

De nieuwe Qashqai is voorzien van alle nieuwe veiligheidstechnologieën die het rijden in de nieuwe Qashqai veilig en vertrouwd maakt. Denk hierbij aan adaptieve cruise control, dode-hoekdetectie en rijbaan interventie. Uniek aan deze nieuwe technologieën is dat deze standaard aanwezig zijn op de nieuwe Nissan Qashqai! Het nieuwe Nissan connect navigatiesysteem beschikt over een 9 inch touchscreen met de mogelijkheid tot apple en Android car play. Uw Spotify en google maps van uw telefoon worden overgenomen door de auto en zo luistert u naar uw favoriete muziek en brengt de auto u naar iedere gewenste bestemming.

Ter introductie is de nieuwe Nissan Qashqai tijdelijk leverbaar in de Première Edition uitvoering, deze uitvoering beschikt over alle nieuwe technologieën die Nissan voor de nieuwe Qashqai beschikbaar heeft gesteld. Deze uitvoering is leverbaar met handgeschakelde of automatische transmissie.

Introductieprijs Première Edition vanaf € 40.390,-