Corona-maatregelen. Wij zijn geopend.

Geen reacties

Onze werkplaatsen en showrooms zijn volgens de normale openingstijden geopend. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen wij de richlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij hebben hiervoor de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

-In navolging van het dringende advies van de overheid dragen wij in onze vestigingen mondkapjes. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u ook een mondkapje te dragen bij het betreden van deze vestiging.
-Indien mogelijk verzoeken wij u uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. U kunt hierbij gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen.
-Blijft u wel wachten, dan zorgen wij voor minimaal 1,5 meter afstand tussen u en andere klanten. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Onze monteurs dragen handschoenen, en onze medewerkers wassen na elk contact hun handen met desinfectiezeep.
-De periode om uw banden te wisselen naar zomerbanden breekt weer aan. Hiervoor kunt u gewoon een afspraak maken, maar u mag dit uiteraard ook even uitstellen.
-Bij aflevering van een nieuwe auto neemt de verkoopadviseur geen plaats meer naast u in de auto, maar geeft u op afstand een uitleg of maakt een vervolgafspraak.
-Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten
-Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
-Ook in de showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs zullen u hierbij echter geen hand geven en zullen afstand bewaren.
-Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.

Wij wensen u alle gezondheid en sterkte toe in deze tijd!