NU TOT €7550 korting op een Nissan QASHQAI

Geen reacties

WAAROM ZOU U NU KIEZEN VOOR DE NISSAN QASHQAI?

De Nissan QASHQAI is niet zomaar een SUV, het is de ultieme SUV. Dit heeft alles te maken met het stoere en indrukwekkende uiterlijk en de krachtige nieuwe motoren waar de QASHQAI over beschikt. De QASHQAI is tevens voorzien van Nissan Intelligent Mobility-systemen die u een veilig gevoel geven waardoor u meer rijcomfort ervaart.

Over comfort gesproken: bij aankoop van een nieuwe Nissan QASHQAI met een DCT-automaat, krijgt u de automatische transmissie van ons cadeau! Bovendien profiteert u nu ook van € 1.250 korting én 5 jaar gratis garantie!

Bent u een vaste Nissan-klant? Dan profiteert u nog eens van een extra vaste klantenvoordeel van €3750,-. Hiermee kan uw totaalvoordeel oplopen tot €7550,-.

Klik hier voor een persoonlijk inruilvoorstel!
KORTING
DCT-UITVOERING
VASTE
KLANTENKORTING
GRATIS
5 JAAR GARANTIE
In oktober ontvangt u
€ 1.250 korting + een gratis DCT-automaat t.w.v. € 2.550!

Totaal: € 3.800
Voor u als trouwe
Nissan-klant profiteert u van € 3.750 vaste klanten-korting.

Totaal: €3.750
Bij aanschaf van een nieuwe Nissan QASHQAI krijgt u nu 5 jaar garantie (3)

(1) De korting van € 3.800 bestaat uit een gratis automaat t.w.v. € 2.550 en € 1.250 korting die beide alleen van toepassing zijn bij aanschaf van een nieuwe Nissan QASHQAI met een DCT-automaat. (2) De vaste klantenkorting van € 3.750 is uitsluitend geldig voor huidige Nissan-eigenaren. (3) De gratis 5 jaar fabrieksgarantie bestaat uit 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar verlengde garantie. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tot en met 30/10/2019, niet geldig voor fleet en (Private) Lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs worden geleverd. Getoond model kan afwijken van de beschreven uitvoering. Raadpleeg voor de beschikbaarheid en actievoorwaarden uw officiële Nissan-dealer. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.