Officiële introductie nieuwe Nissan LEAF!

1 reactie

’s Werelds meest verkochte elektrische auto is vernieuwd! De nieuwe Nissan LEAF wordt volgende week zaterdag 24 februari officieel geïntroduceerd in onze vestiging in Hilversum! Tussen 09.00-14.00 bent u van harte welkom voor een exclusieve preview in onze vestiging aan de Zeverijnstraat 14b. Tussen 14.00 en 17.00 uur is het mogelijk om als eerste een exclusieve korte proefrit (max 15 minuten) te maken. U kunt zich hiervoor aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.

De nieuwe Nissan LEAF
De nieuwe Nissan LEAF staat gelijk aan 100% elektrisch rijden. Rijd 378 kilometer op de nieuwe 40 KWH-batterij én geniet van 150 pk-vermogen. Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit.

E-PEDAL
Voel de kracht van pure prestatie! Accelereren, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja, het kan! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, leuk en geeft u ook nog eens meer controle.

PROPILOT
Krijg ondersteuning waar nodig! Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, af te remmen of te stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en het houdt uw dode hoeken in de gaten.

PROPILOT PARK
Ontdek meer om uw heen en parkeer als een pro met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga lekker achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren een koud kunstje.

Meer informatie? Klik hier!
Online inruiltaxatie? Klik hier!

Aanmelden