Uw auto in topconditie

Verleng de levensduur van uw Nissan door regelmatig onderhoud te plegen. Bij een officiële Nissan-werkplaats kunt u rekenen op kwaliteitsmontage met originele Nissan-onderdelen. Bekijk voor meer informatie de Nissan klantbeloften. U kunt voor onderhoud, onderdelen vervangen, APK keuringen en accessoires monteren terecht bij onze vestiging in Hilversum. Er is al onderhoud vanaf €99,-*. Ook voor verlengde garanties, onderhoudscontracten en zomer- en winterbanden wissels aan uw Nissan bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct service nodig?

Bij een lekke band, lege accu of schade aan de uitlaat kunt u zelfs zonder afspraak bij ons terecht voor direct herstel aan deze of andere fast-fit onderdelen van uw auto.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt voor uw Nissan? Neem online contact op of maak direct een afspraak met onze Nissan werkplaats.

APK: Laat uw Nissan bij ons keuren

Laat uw auto APK keuren bij Van Nieuwkerk voor een vaste prijs. In combinatie met een onderhoudsbeurt is de Apk-keuring zelfs gratis*. Tijdens deze grondige keuring kijken wij of uw auto nog voldoet aan alle eisen op het gebied van milieu en veiligheid.

*Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Exclusief 4-gas en afmeldkosten. Prijswijzigingen voorbehouden.

Werkplaats afspraak maken

Geen Nissan?

Onderhoud en reparatie voor alle merken

Automotive universalAutomotive Universal is een gespecialiseerd autobedrijf voor onderhoud en reparatie aan alle merken. Het maakt dus voor ons niet uit welk merk u rijdt, wij repareren het!

Voor uw gemak maken wij altijd eerst een uitgebreide offerte voordat wij aan uw auto gaan beginnen. Zo komt u ook niet voor verrassingen te staan! “Wij doen wat we zeggen, maar zeggen altijd eerst wat we doen”, is dan ook ons motto.

Wij bieden reparaties aan tegen sterk concurrerende prijzen inclusief 3 maanden mobiliteitsgarantie!

  • Onderhoud
  • APK
  • Banden
  • Schade reparaties
  • Mobiliteitsgarantie
  • Uitgestelde en termijn betalingen

Automotive Universal is onderdeel van Automotive-centre van Nieuwkerk

Afspraak maken voor reparatie of onderhoud?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor reparatie of onderhoud. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel direct 035 6218941.

Direct een afspraak maken