Nissan Van Nieuwkerk hecht grote waarde aan service en kwaliteit. U als Nissan rijder kan daar optimaal gebruik van maken. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom in een van onze vestigingen.

Maar ook buiten regulieren uren, kunt u vertrouwen op Van Nieuwkerk en Nissan. Niet voor niets behoort Van Nieuwkerk al meer dan 50 jaar tot de, volgens klantbeoordelingen, beste dealers van Nederland. Onze beloftes aan u hebben geen houdbaarheidsdatum. Als u zich aansluit bij het You+Nissan programma, en eerlijk en open benaderd wilt worden, dan zullen we voor u zorgen. Altijd. Dat beloven we.

GRATIS VERVANGEND VERVOER
Wij beloven dat u de weg op kunt terwijl wij aan uw auto werken. Als u van tevoren boekt, zorgen we voor een gratis vervangende auto of alternatief vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

DE BESTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING
Wij beloven de beste prijs-kwaliteitsverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

LEVENSLANGE NISSAN ASSISTANCE
Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

GRATIS E-CHECK
Gratis e-check voor uw Nissan. Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Zo zijn al onze prijzen transparant en inzichtelijk.

Voor meer informatie, bezoek onze vestiging in Hilversum of kijk online op NISSAN CUSTOMER PROMISE voor de voorwaarden.