De Nissan+ Card

Automotive-centre Van Nieuwkerk streeft ernaar om alleen 100% tevreden klanten te hebben. Dit doen wij door u goed en volledig te informeren en te adviseren, uw auto uiterst nauwkeurig te controleren en u altijd te woord te staan wanneer u maar wilt. Om uw tevredenheid verder te vergroten hebben wij bij Automotive-centre Van Nieuwkerk de Nissan+ Card voor u.

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-keuring… het lijken kleinigheden, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven aan uw Nissan best op gaan lopen. Dat hoeft nu niet meer. Naast de financiële voordelen voorziet deze Nissan +Card u ook in gemak. Nooit meer onderweg zoeken naar de juiste motorolie, of in de gure wind uw ruitenwisservloeistof bijvullen. Een rit naar Automotive-centre Van Nieuwkerk aan de Zeverijnstraat 14b is voldoende.

Samengevat wat houd de Nissan+ Card voor u in?

• Een jaar lang recht op Europese pechhulp, gratis hulp bij pech in heel Europa, 24/7 – 365 dagen per jaar
  • Gratis APK (incl. 4-gastest en/of roetmeting)
  • Gratis Vakantie en Wintercheck
  • Gratis bijvullen van motorolie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof
  • Gratis bandreparatie
  • Gratis lampjes vervangen
  • Gratis voorruit reparatie
  • 10% korting op originele Nissan accessoires
  • Aantrekkelijke speciale acties

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Nissan+ Card, neem gerust contact met ons op.