Uw mening telt

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Automotive-centre Van Nieuwkerk dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit. Een verbetering waar niet alleen u, maar ook vele andere “potentiële” klanten baat bij hebben.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Nieuwkerk
Average rating:  
 120 reviews
by henny maas on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: servicebeurt

uitstekende ervaring

de servicebeurt was exact na 1,5 uur hetgeen afgesproken was klaar.

toen ik de auto ophaalde werd mij verteld dat de ruitenwissers niet meer optimaal waren en werden na mijn goedkeuring alsnog vervangen en niet zoals meestal zonder overleg gebeurt.

bovendien was als service de auto ook nog gewassen.

by Chiel en Yolanda Blok on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Nieuwe auto ophalen

Onze negende nieuwe Nissan gekocht, eerste keer bij van Nieuwkerk in Hilversum.

Wat een absoluut topbedrijf!

Wat een positieve ervaring hebben we gehad in het totale traject!

Bij binnenkomst al een goed gevoel en dat is zo gebleven.

Eerlijk in inruil, duidelijk over mogelijkheden en zeer prettig in benadering.

Sjoerd , ons contact, is een verademing in het aankoopproces.

Aflevering was super, volgens afspraak en ook hierin een absoluut positief gevoel.

Zoals gezegd, onze negende nieuwe Nissan, wij hebben onze nieuwe dealer gevonden!

Goedemorgen Chiel en Yolanda,

Wat leuk om deze reactie te lezen! Dat is een goed begin van de nieuwe week!
Heel veel rijplezier met uw nieuwe Nissan en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Dave van Nieuwkerk - Automotive-centre Van Nieuwkerk

by John on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe Nissan Qashqai

Nieuwsgierig geworden na eerst heel veel lezen op het internet en een offerte gevraagd te hebben, een uitstapje gemaakt naar van Nieuwkerk voor een Nissan Qashqai 1.2DIG-T 115 N-connecta, kijken en horen wat we voor onze inruiler maximaal terug konden krijgen, gesproken aldaar met Jeroen, en die kwam met zeer gunstige voorstellen en de mogelijkheden bij een zeer vrijblijvend gesprek, knoop was toch snel doorgehakt, en de Nissan Qashqai besteld.

Vandaag de Nissan Qashqai opgehaald, en na de nodige uitleg van de werking van alle mogelijkheden van de auto door Ronald vol trots weggereden. Deze dealer geeft je een goed gevoel bij inruil en aankoop van een nieuwe auto. Kan deze dealer zeker aanbevelen, een dikke vette 10 voor alles.

Goedemiddag John,

Wat leuk dat u zo positief bent over de aanschaf van de nieuwe Nissan Qashqai bij ons! Ontzettend bedankt ook dat u dat hier ook met zo'n mooi bericht heeft gedeeld. Wij gaan er alles aan doen de komende ervaringen bij ons net zo positief te maken.

Nog heel veel rijplezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Dave van Nieuwkerk

Automotive-centre Van Nieuwkerk

by van vroenhoven on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: aankoop nieuwe nissan qashquai

Vandaag mijn nieuwe nissan qashquai tekna plus met automaat opgehaald .

en mijn oude nissan quasquai ingeleverd .
Toen ik toe was aan een nieuwe auto , ben ik eerst naar mijn huidige nissan dealer in hilversum gegaan, daar mijn ervaring heel goed en service perfect was.
Mijn nieuwe nissan gekocht bij Patrick Wetter en ben zeer tevreden over de aankoop en afhandeling. Wij waren niet de makkelijkste kopers en zeer kritisch ,maar het was Patrick absoluut niets teveel om het ons naar de zin te maken en juist dat te leveren waar wij om gevraagd hadden. Hij heeft kennis van zaken en is aimabel. Petje af voor Patrick en samen met de professionele service van van Nieuwkerk gaan we met vertrouwen de toekomst in onze nieuwe auto tegemoet.
Met vriendelijke groet .
e. van vroenhoven

Goededemiddag mevrouw Van Vroenhoeven,

Bedankt voor uw leuke bericht, deze gaan we zeker even delen met het team in Hilversum. Nog veel (rij)plezier met uw nieuwe Nissan Qashqai!

Met vriendelijke groet,

Dave van Nieuwkerk
Automotive-centre Van Nieuwkerk

by H. Hindriks on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Nissan Note bj 2008

Vorig jaar 18 december 2017 een Nissan Note (bj 2008) gekocht bij Van Nieuwkerk te Hilversum. Het was voor mij de eerste keer om kennis te maken met deze Nissan-dealer, maar het is een goede keus geweest en heb vertrouwen in de deskundigheid van het bedrijf. De door mij geconstateerde gebreken zijn onder Bovag-garantie opgelost, waarbij ik diverse de beschikking kreeg over een gratis leenauto. Ik ben zeer tevreden en zou deze Nissan dealer zeker aanbevelen voor de kopen van een Nissan-occasion. Mooi om te zien dat zulke garage's ook nog steeds bestaan !

Goedemiddag heer Hindriks,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Het is nooit leuk als een auto gebreken vertoond na aflevering, maar ik ben blij dat u tevreden bent met de manier waarop we het hebben opgelost. Mocht er nog iets zijn, dan weet u ons te vinden en zijn wij u graag weer van dienst!

Nog veel rijplezier met de Nissan Note!

Met vriendelijke groet,
Dave van Nieuwkerk

by Pieter on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Xtrail

Ik heb vorige week een z.g.a.n. Nissan Xtrail gekocht van bouwjaar 2017. Voor ons was het de 1e keer om met deze dealer in 'zee' te gaan. Vanaf het 1e gesprek hadden wij al een goed gevoel dat wij hieruit zouden moeten komen. Tot nu toe ben ik ook zeer tevreden over de afwikkeling. Misschien een kleine aantekening die ik wil plaatsen is: "dat bij aflevering van een auto aan de klant, wel een bosje bloemen of iets dergelijks gegeven had kunnen worden". Dit heb ik bij vorige dealers als Ford en Suzuki wel altijd gekregen. Dit geeft net nog een beetje extra goed gevoel van waardering aan de klant. Verder echt top!

Geachte heer Breedijk,

Hartelijk dank voor uw leuke review, ik zal deze intern delen met het verkoopteam in Hilversum! Wij nemen uw tip zeker mee.
Graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Dave van Nieuwkerk

by P Vaneer on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop

Goede wijn behoeft geen krans;Na een warm en hartelijk ontvangst door dhr.van Nieuwkerk himself,zijn het Jeroen en Ronald gelukt het familie gevoel over te dragen...zeer goed geinformeerd over mijn aankoop en heel goed begeleid;geen opdringerig gedoe;stond als klant centraal....echte aanrader.

Dat is leuk om te horen! Bedankt voor uw positieve reactie en veel plezier met de Nissans!

by J Duvnjak on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Inroulen van de auto

TOP DEALER en fijne vriendelijke mensen.

Na zo veel jaar AROGANTIE bij VW ik wist niet dat dit bestaat.

Met PATRICK over de prijs van mijn auto gepraat en en snel uit gekomen.Vanaf begin had ik een goeie gevoel en uiteindelijk is ook alles goed gekomen.

PATRICK BEDANKT voor alles en veel succes.

Hartelijk dank voor uw reactie, dat vinden wij erg leuk om te lezen! Wij hopen u nog heel lang als tevreden klant te mogen verwelkomen!

by Rob van der Waals on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop occasion Nissan note

Zéér mooie auto merk Nissan note (occassion) gekocht. De verkoper deed een goede inruil bod. Was niet opdringerig en wat hij vertelde, heeft Patrick ook waargemaakt tijdens de aflevering. Ik raad iedereen aan om bij de dealer Van Nieuwkerk te Hilversum een auto te kopen. Van mij krijgen ze als rapportcijfer een 10.

by A. on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Honda Jazz

Rij nu een week met veel plezier in een goede Honda Jazz occasion van 2013. Zeer vertrouwd adres en gewoon goede service. I.v.m. afstand Hilversum en mijn woonplaats denken zij mee met de klant. Garantie en service kan met een telefoontje geregeld zijn met een dealer bij mij in de buurt. Vriendelijk personeel.

Meneer de Jong bedankt. Top.

Bedankt voor uw leuke reactie en veel rijplezier met de Jazz toegewenst!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»