Sinds 2014 voeren wij vanuit onze vestiging in Hilversum het merk Nissan en zijn wij de officiële Nissan-dealer voor ‘t Gooi. Voor onze 50-jarige jubileumkrant werd Nissan geïnterviewd over de samenwerking met Van Nieuwkerk:

Samenwerking Nissan en Automotive-centre Van Nieuwkerk
“Het eerste wat in me opkomt als we over de samenwerking met Automotive-centre Van Nieuwkerk spreken, is dat ik erg onder de indruk ben van de service gerichtheid van iedereen die er werkt. Het serviceniveau ligt prijzenswaardig hoog niveau. Je merkt en ziet aan alles dat alle medewerkers zich enorm betrokken voelen bij het bedrijf. Ze kennen de omgeving als geen ander en behandelen hun klanten als familie. Andersom kent de regio ook Van Nieuwkerk. Dat is de kracht van dit familiebedrijf. Mijn welgemeende complimenten daarvoor zijn zeker op hun plaats!

Drie jaar geleden, in 2014 is de samenwerking gestart. Vanaf dat moment heeft Automotive-centre Van Nieuwkerk veel geïnvesteerd in de showroom die helemaal de stijl van Nissan uitstraalt. De prettige samenwerking zetten we voort, waarbij we, naast de particuliere markt, samen de focus leggen op de zakelijk markt, een belangrijk onderdeel van de totale markt. Deze ontwikkeling gaat zeker resulteren in een groei voor de after sales.
Er ligt een fraaie toekomst voor ons open waarin we zeker innovatieve ontwikkelingen gaan meemaken. Samen trekken we daarin op en maken we vast nog veel gezamenlijke, mooie stappen.”

Franck Scheiblin,
Country Director Nissan Nederland