Nissan Juke Enigma met stealth-look dak

Geen reacties

De Nissan Juke kan voortaan ook besteld worden in Enigma-uitvoering met donkere ‘stealth’-trekjes en extra multimediasnufjes.

Alsof vijf uitvoeringen nog niet genoeg zijn, voegt Nissan er nog een toe aan de Juke: de Enigma. Deze versie kun je van de andere onderscheiden door de donkere styling die ietwat futuristisch aandoet. De coupé-achtige daklijn en de buitenspiegels zijn in fraaie ‘stealth’-look patronen uitgevoerd. Je kunt het model bestellen in two-tone lakcombinatie met Gun Grey of Pearl White, of naar wens met een zwart dak. De 19 inch lichtmetalen velgen zijn diepzwart afgewerkt. 

Als eerste Europese Nissan is de Juke Enigma voorzien van Amazon Alexa. Met dit spraakbesturingssysteem (in onder meer Engels en Duits) kun je een aantal functies op afstand bedienen. Bijvoorbeeld de nog resterende brandstof ‘peilen, de verlichting activeren en de portieren openen of sluiten. De NissanConnect-app biedt toegang tot meer slimme navigatie- en connectiviteitsfuncties. 

De prijzen van de Nissan Juke Enigma beginnen bij 31.290 euro. De overige leverbare uitvoeringen zijn de Visia, Acenta, N-Connecta, N-Design en Tekna. De Juke cross-over is (als instapversie Visia) verkrijgbaar vanaf 25.990 euro.