Nissan N-Tec ‘limited’ editions

Geen reacties

Per direct kun je de Nissan N-Tec Editions bestellen. De ‘limited editions’ zijn leverbaar van de Micra, Qashqai en X-Trail. Ze zijn voorzien van zwarte details en technische snufjes.

Nissan introduceert een beperkt leverbare oplage van N-Tec Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn te herkennen aan zwarte afwerkingsaccenten van het in- en exterieur. Daarnaast worden de Micra N-Tec Edition, Qashqai N-Tec Edition en X-Trail N-Tec Edition voorzien van features die het merk ‘Nissan Intelligent Mobility-innovaties’ noemt. 

De N-Tec Edition van de Qashqai kun je bestellen vanaf 35.935 euro. De af te leveren SUV is dan voorzien van zwarte, 19 inch licht metalen wielen, koplampen met donkere behuizing en stoelen van pvc/alcantara in dezelfde kleur afgewerkt. ProPilot-assistentiesystemen, Intelligent Park Assist en NissanConnect met ondersteuning van Apple CarPlay zijn standaard.

De X-Trail N-Tec Edition (vanaf 42.290 euro) beschikt over 18 inch lichtmetaal, metalic lak en een in zwart uitgevoerde chromen grille, hoogglans dakrails en spiegelkappen. Op de dieselversies met automatische transmissie zijn Safety Shield-veiligheidsvoorzieningen en de ProPilot aanwezig. Deze editie is te bestellen met vijf of zeven zitplaatsen, en met voor- of vierwielaandrijving.

De Nissan Micra N-Tec Edition krijg je al mee vanaf 22.190 euro. Als basis dient de Micra Acenta, maar in de limited edition wordt deze uitgerust met 17 inch lichtmetalen velgen, hoogglans zwarte details, privacy glass en vooraan mistlampen. Daarnaast beschik je in deze gelimiteerde editie over NissanConnect-infotainment met geïntegreerde navigatie, parkeersensoren achter en Intelligent Emergency Braking.