Ook Nissan NV400 opgefrist voor 2020

Geen reacties

Nissan heeft naast de NV300 ook de grotere NV400 klaargestoomd voor het nieuwe modeljaar. De bestelwagen krijgt schonere motoren, een vernieuwd interieur en een nieuwe grille.

De Nissan NV400 gaat met frisse moed het nieuwe modeljaar in. Aan de voorkant is de laatste versie te herkennen aan de vernieuwde grille, die meer in lijn is met die van de NV300. Nissan heeft de boel binnenin ook aangepakt, grote delen van het dashboard zijn vernieuwd en het stuur is vervangen door een moderner exemplaar. De afwerking en de gebruikte materialen zijn verbeterd en de indeling is slimmer, waardoor er meer opbergruimte beschikbaar is. Verder heeft Nissan extra sloten op de deuren gemonteerd, waardoor de bagageruimte en cabine minder inbraakgevoelig zijn.

Uiteraard krijgt ook het infotainmentsysteem een update met nieuwe functies, zoals een achteruitrijcamera. Nieuw is ook een draadloze oplader voor smartphones. Het aanbod van beschikbare veiligheidssystemen is uitgebreid met onder andere een zijwindassistent en dodehoekdetectie.

De 2.3 dieselmotor is bijgewerkt naar de nieuwste specificaties, waardoor deze nu voldoet aan de strenge Euro6d-norm. Nissan levert onveranderd versies met 135, 150 en 180 pk.

Het merk maakt binnenkort de prijzen bekend van de vernieuwde bedrijfswagen.