Alle prijzen en specificaties Nissan Juke bekend

Geen reacties

Nissan heeft alle prijzen en specificaties van de nieuwe Juke bekend gemaakt. De vanafprijs van de nieuwe compacte SUV bedraagt 23.990 euro.

De nieuwe prijslijst van de Nissan Juke is overzichtelijk. Hoewel er maar liefst zes uitvoeringen zijn, biedt Nissan slechts een motor aan: de 117 pk en 180 Nm sterke 1.0 driecilinder benzinemotor. Deze is als optie te koppelen aan een zeventraps automaat met dubbele koppeling.

De meest bereikbare Juke-uitvoering heet Visia en kost 23.990 euro. De uitrusting omvat onder andere airconditioning, een audiosysteem, led-koplampen en diverse actieve veiligheidssystemen. Een stapje hoger staat de Acenta-uitvoering, met als belangrijkste extra’s een multimediasysteem met 8 inch aanraakscherm, 17 inch lichtmetalen wielen en een achteruitrijcamera. Mocht je waarde hechten aan voorzieningen als een deels digitaal instrumentenpaneel, online-services, automatische klimaatregeling en keyless entry, dan kun je kiezen voor de Juke N-Connecta. Het topmodel Tekna is uitgerust met 19 inch lichtmetalen wielen, stoelverwarming en semi-autonome rijfuncties.

Dan is er nog de Juke N-Design, met specifieke 19 inch wielen, een in een contrasterende kleur gespoten dak, gekleurde accenten in het interieur en specifieke details aan de buitenkant. De specificaties van de tijdelijk leverbare Premiere Edition maakte Nissan eerder al bekend. Deze uitvoering is uitgevoerd met oranje accenten, een Bose audiosysteem, slimme rijhulpsystemen en stoelen die zijn bekleed met leer en alcantara.

De nieuwe Juke staat in november in de showroom.

Prijzen Nissan Juke
benzine      
1.0 DIG-T 117 Visia   € 23.990
  Acenta   € 24.990
  N-Connecta   € 26.990
  Tekna   € 28.990
  N-Design   € 28.190
  Premiere Edition   € 27.990
    aut. + € 2.000