Nissan Micra is Private Leaseauto van het Jaar 2017

Geen reacties

De nieuwe Nissan Micra is uitverkozen tot Private Leaseauto van het Jaar 2017. De prijs-kwaliteitsverhouding was doorslaggevend, maar ook het comfort, de uitrusting en de individualiseringsmogelijkheden leidden tot de winnende score.

Nu steeds meer nieuwe auto’s aangeboden en gereden worden met private lease is het belangrijk te weten welke modellen boven de rest uit steken. De verkiezing Private Leaseauto van het Jaar wint zodoende aan belang. Deze week is de onderscheiding voor de tweede keer toegekend. 

Het is de nieuwe generatie Nissan Micra die in 2017 de titel mag dragen, zo heeft de organiserende leasemaatschappij Alphbet bekendgemaakt. De Micra wint op een goede prijs-kwaliteitsverhouding maar ook het comfort en de uitgebreide standaarduitrusting worden geroemd. Juryvoorzitter Ivo Lissone zegt over de Micra: “Een auto die veel te bieden heeft binnen dit segment, voor een uitstekende prijs en bovendien naar wens van de klant te customizen.”

Veel te bieden voor een uitstekende prijs

De vakjury heeft gekeken naar zaken als kwaliteit, afwerkingsniveau, comfort, wegligging, design en zuinigheid maar ook naar levertijd en exploitatiekosten. Na een voorselectie zijn de genomineerde modellen tijdens een testdag aan de tand gevoeld. Bovendien kon ook het publiek online stemmen.