Nissan Micra Bose Personal Edition voor audiofielen [Update]

Geen reacties

Nissan brengt een ‘limited edition’ uit van de nieuwe Micra. Audiofielen moeten zeker eens naar deze Bose Personal Edition kijken – en luisteren.

Ter ere van de langdurige samenwerking met audioproducent Bose heeft Nissan een speciale uitvoering van de Micra ontwikkeld, de Bose Personal Edition. Natuurlijk is een premium Bose-audiosysteem standaard aanwezig, het merk ontwikkelde voor de auto zelfs het Bose Personal-systeem met 360 graden geluidservaring. Onder de zes speakers bevinden zich twee UltraNearfield-luidsprekers in de hoofdsteun van de bestuurder.

Het woord ‘Personal’ verwijst trouwens naar de Bose PersonalSpace Control, een functie waarmee de geluidsweergave precies op de smaak van de inzittenden af te stemmen is. Daarnaast kun je – gewoon met het NissanConnect-infotainmentsysteem – instellen op welke delen van de cabine de geluidsbeleving moet worden afgestemd. 

Nissan levert deze bijzondere Micra met 0,9 liter driecilinder benzinemotor (90 pk) in de metallic lakkleuren Enigma Black en Gunmetal Grey. De uitrusting is in de basis gelijk aan het topniveau Tekna, maar dan aangevuld met de stylingpakketten Exterior Ultimate en Interior, beide in de kleur Energy Orange. Onder meer lichtmetalen wielen, sierpanelen en stickers, verwarmbare stoelen met oranje inzetstukken en de Around View Monitor zijn standaard aanwezig.

De Nissan Micro Bose Personal Edition is beperkt verkrijgbaar, in heel Europa worden slechts 2.500 stuks aangeboden.

Update

De prijs ligt op 22.890 euro maar de auto wordt voorlopig met korting worden aangeboden; raadpleeg hiervoor onze actierubriek.