Subtiele wijzigingen voor Nissan 370Z

Geen reacties

Nissan voert enkele subtiele wijzigingen door op de 370Z. Op technisch gebied is er ook nieuws, het merk monteert namelijk een nieuwe koppeling van specialist Exedy.

Nissan vindt het tijd voor een modeljaarupdate van de 370Z. De compacte sportauto is op details gewijzigd, je kunt de 370Z modeljaar 2018 herkennen aan de zwarte deurgrepen en het zwarte inzetstuk op de achterbumper. De koplampen en achterlichten zijn nu standaard voorzien van een donkere behuizing, voorheen was dit kenmerk voorbehouden aan de snelle Nismo-uitvoering. Verder heeft Nissan nieuwe 19 inch wielen ontworpen en is er een nieuwe kleur, rood metallic.

De handgeschakelde uitvoering is voorzien van een nieuwe koppeling van Exedy, een bedrijf dat koppelingen maakt voor race-auto’s. Doordat het koppelingspedaal preciezer en sneller te bedienen is, kan de bestuurder sneller schakelen. De motor is onveranderd de 328 pk sterke 3.7 V6.

Nissan biedt in de 370Z modeljaar 2018 een nieuwe optie aan, namelijk een nieuwe versie van het infotainmentsysteem met 7 inch aanraakscherm. Nissan start binnenkort met de verkoop van de vernieuwde 370Z in Nederland. Of de prijzen worden aangepast, is nog niet bekend.