Nissan Navara Trek-1 is Brusselse primeur

Geen reacties

Op de autosalon van Brussel debuteert de Nissan Navara Trek-1, een speciale editie die bestemd is voor de Europese markt.

Vandaag opent in Brussel de autoshow die het equivalent is van onze AutoRai. Nissan neemt de gelegenheid te baat om er een speciale uitvoering van de pick-up Navara te presenteren: de Trek-1. De naam verwijst naar de Spaanse provincie Navarra, die op de geologische lengtegraad ligt van -1. 

Belangrijker is wat de Trek-1 inhoudt: een stoere uitvoering van de Nissan Navara Double Cab die voortbouwt op het Tekna-uitrustingsniveau. Nissan voegt 18 inch lichtmetalen wielen in glanzend zwart toe aan deze Navara, zwarte afwerkingsdetails, een laadbak-verdeler en -cover, plus led-lichtjes bevestigd aan de – eveneens zwarte – ‘styling bars’ direct achter de cabine. 

De Trek-1 komt over enkele weken beschikbaar in een oplage van 1.500 stuks in nog niet bekendgemaakte Europese landen. Er zal keuze zijn uit een 2,3 liter biturbo-dieselmotor met 160 pk (en 403 Nm koppel) en 190 pk (met 450 Nm trekkracht). De Navara Trek-1 verschijnt in Black Metallic en Pearlescent White lak.