Nissan plakt glimmers op de Qashqai en X-Trail

Geen reacties

Nissan vindt dat het allemaal wel wat vrolijker mag in autoland en komt daarom met de Qashqai en X-Trail Premium Concept. De twee studiemodellen laten mogelijke, toekomstige aankledingsmogelijkheden zien.

Nissan kleedt de Qashqai en X-Trail aan met onder andere goudkleurige en koolstofvezel accenten. Het merk wil op de autosalon van Genève de reacties van het publiek peilen, om te kijken of deze aankledingsmogelijkheden op de optielijst opgenomen kunnen worden in de toekomst.

De Qashqai Premium Concept is uitgevoerd in de kleur matzwart. Op verschillende plaatsen heeft Nissan goudkleurige accenten aangebracht en daarnaast zijn er diverse koolstofvezel elementen. De bumpers hebben een gewijzigd ontwerp en ook de side skirts zijn opnieuw vormgegeven voor deze concept car. In het interieur is wit leder te vinden, dat wordt afgewisseld met koolstofvezel, hoogglans zwarte en goudkleurige versieringen.

Matwit is de kleur van de X-Trail Premium Concept, de motorkap en het dak zijn uitgevoerd in koolstofvezel-look. De koets is verder verfraaid met hoogglans zwarte en goudkleurige accenten. Binnenin is bruin leder te vinden, dat wordt afgewisseld met een speciale suèdesoort. Op het dashboard heeft Nissan koolstofvezeldelen aangebracht.