Prijzen nieuwe Nissan Navara bekend

Geen reacties

Nissan heeft de prijzen van de nieuwe Navara bekend gemaakt. De pick-up is er met grijs en geel kenteken, dus voor ondernemers en particulieren. De prijzen starten bij 23.450 euro exclusief btw en BPM of 41.577 euro inclusief belastingen.

De nieuwe Nissan Navara verschijnt in januari in de showroom en kost minimaal 23.450 euro, exclusief btw en BPM. Dat is de prijs die je betaalt voor een chassis-cabine-uitvoering, dus met alleen een cabine en zonder laadbak. Op het chassis zijn verschillende opbouwmogelijkheden. De Navara met ‘king cab’ en laadbak kost 23.615 euro, exclusief btw/BPM. De ‘king cab’ is een grote cabine met laadruimte achter de voorstoelen. Een dubbele cabine is ook mogelijk, maar dan moeten de laadbak en dus de auto verlengd worden om aan de eisen van een grijs kenteken te voldoen. Deze verlengde versie kost inclusief ombouw 31.380 euro, exclusief btw en BPM.

Voor particuliere kopers biedt Nissan alleen de – normale, dus niet-verlengde – versie met dubbele cabine aan. Die kost inclusief belastingen 41.577 euro. De Navara wordt altijd geleverd met een 2.3 dieselmotor, met 160 of 190 pk.  

De standaarduitrusting omvat een pakket actieve veiligheidssystemen, zoals een stabiliteitssysteem, Hill Start Assist, een afdaalassistent, botsdetectie en zeven airbags. Vanaf de Visia-uitvoering levert Nissan elektrisch bedienbare ruiten, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, differentieelblokkering achter, automatische verlichting, een radio met Bluetooth en een boordcomputer.

Airconditioning, lichtmetalen wielen en handsfree openen en starten kan vanaf de Acenta-uitvoering. Verder zijn er nog de Optima, met lichtmetalen 18 inch wielen, treeplanken en een achteruitrijcamera, de N-Connect met navigatiesysteem en de topversie Tekna met onder meer led-koplampen en een 360 graden-camera.