Nieuwe Nissan Navara komt binnenkort naar Europa

Geen reacties

Nissan haalt de nieuwe Navara naar Europa, ruim een jaar na de onthulling. Op de IAA in Frankfurt krijgen we de licht aangepaste versie voor de Europese markt te zien.

Nissan onthulde ruim een jaar geleden de nieuwe Navara. Dat die naar Europa zou komen is geen geheim, het was alleen de vraag wanneer. Op die vraag hebben we nu antwoord, het merk presenteert de nieuwe pick-up op de IAA in Frankfurt volgende maand. Dat betekent dat de showroomintroductie waarschijnlijk begin 2016 is. De huidige Navara wordt in ons land als bedrijfswagen verkocht.

Het nieuwe model moet zuiniger en sneller zijn dan de huidige Navara, dankzij de verbeterde 2,5 liter dCi dieselmotor. Die komt beschikbaar met 163 en 190 pk.

De nieuwe Navara oogt niet alleen aan de buitenkant moderner, ook binnenin heeft het merk flinke stappen gezet. Het merk belooft dat er mooiere materialen worden gebruikt en dat de afwerking naar een hoger niveau is getild. Moderne infotainmentsystemen en nieuwe veiligheidsopties zorgen ervoor dat de Navara weer helemaal bij de tijd is.

Over de prijzen van de nieuwe Navara is nog niets bekend.