Gelimiteerd en sportief: Nissan Note N-Tec

Geen reacties

Nissan presenteert de Note N-Tec. Die ziet er gespierd uit dankzij een omvangrijk sportpakket en heeft een diverse actieve veiligheidssystemen.

Nissan komt met de gelimiteerde Note N-Tec. Deze opvallend gespierde Note is voorzien van het Dynamic Styling Pack, dat bestaat uit sportbumpers, side skirts, een glanzend zwarte grille en zwarte accenten in de koplampen. De N-Tec is verder verfraaid met 16 inch lichtmetalen wielen, extra getinte achterruiten en satijnglans spiegelkappen en deurgrepen.

Naast de uiterlijke verfraaiingen is ook aan de veiligheid gedacht. De N-Tec beschikt namelijk over het Nissan Safety Shield, dat actieve veiligheidssystemen als dodehoekdetectie, lane departure warning en moving object detection bevat. Verder is de N-TEC voorzien van het multimediasysteem NissanConnect met digitale radio en diverse apps, zoals TripAdvisor en Google. De uitrusting is verder aangevuld met een achteruitrijcamera, automatische verlichting, een regensensor en climate control met airconditioning.

De Note N-Tec is er vanaf 18.840 euro in combinatie met 80 pk sterke 1.2 benzinemotor. De 1.2 DIG-S turbomotor met 98 pk is ook beschikbaar, voor 20.140 euro. Voor 1.950 euro levert Nissan de Note 1.2 DIG-S N-Tec met automaat.