Nissan Juke Nismo RS nu te bestellen

Geen reacties

Nissan opent de orderboeken voor de bijzondere Juke Nismo RS. De 218 pk sterke SUV is te koop voor minimaal 33.990 euro.

De Nissan Juke Nismo RS is per direct te bestellen. Nissan vraagt een prijs van 33.990 euro voor de handgeschakelde versie. Met X-Tronic automatische versnellingsbak – die ook met flippers achter het stuur is te schakelen – kost de Nismo RS 37.990 euro. De automaatversie is bovendien voorzien van vierwielaandrijving.

De standaarduitrusting is zeer omvangrijk, zodat er maar twee opties op de prijslijst staan. Het Techno Pack kost 1.200 euro en omvat een 360 graden camera met bijbehorende actieve veiligheidssystemen en xenonverlichting. Voor 1.500 euro extra is de Nismo RS te voorzien van Recaro sportstoelen, die bekleed zijn met Alcantara.

De Juke Nismo RS heeft een 218 pk sterke 1.6 DIG-T benzinemotor. Het koppel van de handgeschakelde Nismo is 280 Nm, de automaatuitvoering moet het met 250 Nm doen. De RS heeft ten opzichte van de gewone Nismo-uitvoering aangepaste dempers, veren, remmen en een verstevigde carrosserie.