Nissan onthult nieuwe Navara

Geen reacties

Hier is de nieuwe Nissan Navara. De pick-up, die in ons land als bedrijfswagen wordt verkocht, is zuiniger, luxer en comfortabeler geworden.

Nissan heeft de nieuwe Navara onthuld. De pick-up heeft een nieuw uiterlijk, dat beter aansluit bij de rest van het assortiment en een stuk moderner oogt. Nissan belooft dat de nieuwe Navara zuiniger, sneller, stijver en duurzamer is dan het uitgaande model.

In het interieur zet de Navara volgens Nissan nieuwe standaarden in zijn segment neer op het gebied van afwerking en materiaalgebruik. De in- en uitstap is makkelijker en er prijkt een nieuw infotainmentsysteem in de middenconsole.

In Nederland gaat de Navara geleverd worden met de bekende 2.5 dCi dieselmotor met 190 pk, die in het nieuwe model 11 procent zuiniger is geworden. Mede daardoor liggen de running costs van de Navara veel lager dan voorheen. Het merk kondigt ook nog een nieuwe versie van de dieselmotor aan, met 163 pk vermogen en 403 Nm koppel. Beide motoren kunnen als optie gekoppeld worden aan een zeventraps automatische versnellingsbak.

Wanneer de nieuwe Navara naar Nederland komt is nog niet bekend.