Nissan Qashqai: nieuwe uitvoeringen

Geen reacties

Nissan introduceert de X-Tronic continu variabele transmissie voor meer Qashqai-uitvoeringen. De Qashqai Connect Edition is vanaf heden rijker uitgevoerd. 

Voor het eerst sinds de introductie van de tweede generatie Qashqai voert Nissan enkele veranderingen door. De X-Tronic CVT-automaat was tot heden alleen leverbaar in de Qashqai dCi 130. Nu kun je de continu variabele transmissie ook bestellen voor de 1.2 DIG-T 115, in de uitrustingsniveaus Acenta, Connect Edition en Tekna. De prijs van de 1.2 DIG-T 115 Acenta ligt op 27.800 euro. 

Nieuwe Connect Edition

Het uitrustingsniveau Connect Edition, verkrijgbaar met alle motor- en transmissiecombinaties, wordt voortaan iets rijker. De lichtmetalen 17 inch wielen zijn vervangen door exemplaren van 18 inch groot. De elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels klappen nu automatisch in zodra de bestuurder het contact uitschakelt. Ook de uitrustingsniveaus Acenta en Tekna worden voorzien van een in hoogte verstelbare bijrijdersstoel. Standaard krijg je op de nieuwe Connect Edition – vanaf 27.350 euro – bovendien een Around View Monitor. 

Een nieuwe optie voor de Connect Edition is het glazen panoramadak. De Qashqai Connect Edition voorziet overigens al in accessoires als een automatische airco, TFT-display, een multimediasysteem en automatische regensensor.