Wonen op vier wielen

Geen reacties

De stylistes van het woontijdschrift hebben met hulp van de lezers accessoires bijeengezocht die het interieur van de Nissan Almera nog comfortabeler maken. De rijder mag bij aankoop van het speciale model voor 200 euro aan VT Wonen-autoaccessoires uitzoeken. U moet dan denken aan een plaid, kussens, cd-hoes, EHBO-etui, vaas met zuignap, dambord of kruimeldief.

De basis voor de Almera styled by VT Wonen is een Visia-uitvoering. Zoals een woonmagazine betaamt, heeft het deze Almera getransformeerd tot een huiselijke auto. Zo behoren een Sony radio/cd-speler, lichtmetalen 15-inchvelgen, parkeerhulp, VT Wonen-mattenset, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen voor, actieve hoofdsteunen vóór en achter en twee make-upspiegels tot de standaarduitrusting. De speciale versie van de Nissan Almera is leverbaar vanaf 16.865 euro; het voordeel loopt daarmee op tot 2.000 euro.

De auto wordt tijdens de Woonbeurs (van 30 september tot en met 5 oktober in de RAI in Amsterdam) aan het publiek gepresenteerd. Bezoekers kunnen dan ook proefrijden en maken bovendien kans op een jaar lang gratis rijden in deze speciale Almera. Het accessoirepakket is trouwens tijdens de beurs te koop op de stand van Nissan (standnummer H12).
De Nissan Almera styled by VT Wonen is vanaf begin oktober leverbaar en staat dan uiteraard ook bij de Nissan dealer in de showroom. Best leuk allemaal, hoewel wij voor een eengezinswoning op vier wielen toch de huifkar van Pipo prefereren.