Automatenvoordeel Nissan Micra en Qashqai

Geen reacties

Bij aankoop van de Nissan Qashqai krijg je tijdelijk gratis een DCT of Xtronic-automaat. Op de Nissan Micra profiteer je van 1.500 euro korting als je kiest voor een automaat. Maar dat is nog niet alles, je krijgt ook korting op handgeschakelde versies.

Of je nu kiest voor een handbak of een automaat, je krijgt altijd korting op de Micra en Qashqai. Het maximale voordeel kan oplopen tot 2.550 euro op de Qashqai en 1.500 euro op de Micra.

Micra

De Micra is leverbaar met Xtronic CVT-automaat in combinatie met 100 pk sterke turbomotor. Als je kiest voor een van de vier uitvoeringen die leverbaar zijn met de automatische versnellingsbak krijg je 1.500 euro korting. Schakel je toch liever zelf? Op de handgeschakelde Micra in Visia-uitvoering krijg je tijdelijk 1.000 euro korting.

Qashqai

Bij de Nissan Qashqai krijg je de automaat tijdelijk zelfs helemaal gratis. De aanbieding geldt op alle uitvoeringen van de automaatversies van de DIG-T 160 (benzine), de dCi 115 en dCi 150 (beide diesel). Het voordeel bedraagt maximaal 2.550 euro. Op de handgeschakelde Qashqai krijg je 1.000 euro korting, ongeacht de motor en uitvoering.

Update: deze actie is verlengd tot en met 30 juni 2019. Bovendien krijg je op beide modellen tijdelijk 5 jaar garantie.