Nissan Note Black Edition

Geen reacties

Kies je favoriete lakkleur en bestel de Nissan Note als Black Edition, dan worden zwarte hoogglans accessoires toegevoegd. De limited edition is leverbaar vanaf 18.590 euro.

De Nissan Note Black Edition is niet een volledig zwarte auto, maar een Note in jouw favoriete lakkleur met hoogglans zwarte exterieur- en interieurstyling. De donkere accenten buiten komen in de vorm van zwartgekleurde 16 inch wielen, dakspoiler, B- en C-stijlen, deurgrepen, spiegelkappen en omlijstingen van lichtunits. 

In het interieur biedt de Black Edition zwarte bekleding (inclusief de hemel), middenconsole en pookknop. De achterste zijramen en achterklep zijn voorzien van extra getint glas. Standaard wordt de Note Black Edition afgeleverd met Bluetooth, NissanConnect-navigatie en een cd/radio-systeem met Aux- en USB-aansluitingen. 

De Nissan Note Black Edition is beperkt leverbaar. De ‘limited edition’ is te bestellen met 1.2L 80 pk motor, DIG-S 98 pk motor (al dan niet met Continu Variabele Transmissie) en met een dCi 90 pk dieselmotor.