Nissan All-inclusive: 1 procent rentekorting

Geen reacties

De Nissan All-Inclusive-deal is niet alleen handig, ook voordelig: je krijgt 1 procent rentekorting. Op de Micra, Note, Juke, Pulsar, Qashqai, X-Trail en Leaf.

Nissan All-Inclusive is een product waarmee je je nieuwe Nissan financiert en dat maximaal 48 maanden (of een maximaal aantal kilometers) voorziet in onderhoud en (verlengde) garantie. Het is verkrijgbaar voor de stadsauto’s Nissan Micra, Note en Pulsar, de cross-overs Juke, Qashqai en X-Trail, plus voor de elektrische Leaf.

Als je je huidige auto inruilt voor een Nissan met All-Inclusive dan kun je de inruilwaarde gebruiken als aanbetaling. In plaats van 7,9 procent rente rekent Nissan Financial Services voor de financiering – gedurende de gehele looptijd – maar een percentage van 6,9. Die looptijd kan 36 tot 60 maanden zijn en bepaalt tevens de hoogte van de slottermijn, waarmee het nog openstaande krediet in de laatste maand geheel afgelost wordt. 

De overige maanden van het contract vraagt Nissan één vast bedrag voor aflossing en rente, voorgeschreven onderhoud en garantie. Lekker makkelijk dus. Hieronder vind je een rekenvoorbeeld. Vraag de Nissan-dealer, die All-Inclusive voor je aanvraagt en uitvoert, naar een berekening op maat. Ook beantwoordt de dealer je vragen over de aangeboden producten. Voor het krediet worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel.

Rekenvoorbeeld Micra 1.2L 80 M/T Visia
Verkoopadviesprijs € 12.240,-
Inruil huidige auto (als aanbetaling) – € 4.080,-
Te financieren bedrag € 8.160,-
Maandbedrag All-Inclusive € 194,-
Na 48 maanden afbetaald € 9.312,-
Slottermijn
Totale kosten krediet/All-Inclusive € 9.312,-

 

Update

De actie geldt nu ook voor de Nissan X-Trail en is verlengd voor onbepaalde tijd. De verkoopadviesprijs in het rekenvoorbeeld is aangepast aan de prijzen van 2016.