Nissan Note N-Tec

Geen reacties

De Nissan Note N-Tec is een limited edition voor mensen die een actieve lifestyle, gemak en mooie spullen kunnen waarderen. Het model is met drie motoren verkrijgbaar.

Nissan heeft nu ook een Note voorzien van het N-Tec label. In tegenstelling tot eerdere N-Tec-uitvoeringen is in het geval van de Note sprake van een beperkt verkrijgbare oplage. Je kunt ’em bestellen met een van de volgende drie motoriseringen: met 1,2 liter 80 pk motor (18.990 euro), met zuinige DIG-S 98 pk motor (20.290 euro) en die laatste met Continu Variabele Transmissie (22.240 euro). 

Dat betekent dat de Note N-Tec circa 1.500 euro meer kost dan de Connect Edition, terwijl de N-Tec boordevol extra accessoires zit. Natuurlijk beschik je over het NissanConnect-navigatiesysteem, maar ook krijg je Blind Spot Warning, een achteruitrijcamera, automatisch inschakelende ruitenwissers en een automatische airco.

De Note N-Tec is in een nieuwe, blauwe lakkleur gespoten. Blauw keert terug in de gestreepte bekleding en als stiksels op het lederen stuurwiel. De portierhandgrepen en spiegelkappen komen, ter contrast, in zilver satijnlak. Speciaal afgewerkte 16 inch lichtmetalen wielen horen eveneens bij deze speciale editie. 

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • rijke uitrusting
  • drie motorisaties