Gratis apk bij Nissan-onderhoudsbeurt

Geen reacties

Overweeg eens de apk door de Nissan-dealer uit te laten voeren, ook al rijd je een ander merk. Je kunt diverse gratis diensten ontvangen.

Als je Nissan rijdt dan is de Nissan-dealer, vanwege de ervaring en trainingen van de monteurs, natuurlijk de aangewezen plek om je apk te laten uitvoeren. Maar ook automobilisten met andere merkauto’s zijn voor de periodieke keuring welkom bij Nissan. De dealer vraagt 29 euro voor de apk, inclusief Gas4-test. 

Wordt de apk echter uitgevoerd in combinatie met een grote beurt dan krijg je de apk gratis van de Nissan-dealer. Overigens kun je daar ook je auto verzekeren van levenslang gratis apk. Deze Nissan Apk for Life geldt zolang je auto nog rondtrijdt en is overdraagbaar naar een eventuele volgende eigenaar. Vraag de Nissan-dealer naar dit product.

Er is nog een reden waarom je voor de Nissan-dealer kunt kiezen. Als je daar het periodiek onderhoud uit laat voeren behoudt je het recht op gratis Nissan Assistance, zelfs als de garantieperiode al verstreken is. Deze pechhulp ondersteunt je 24/7 in geval van pech, verkeerd getankte brandstof of een ongeval.

Alle voordelen op een rij

  • apk alle merken
  • gratis bij onderhoud
  • recht op assistentie