Nissan Qashqai Premier Edition

Geen reacties

Bestel tijdig de Premier Edition van de nieuwe Nissan Qashqai. Er zijn slechts zeventig exemplaren voor Nederland bestemd. 

In 2007 veranderde Nissan het autolandschap met de introductie van ‘s werelds eerste compacte cross-over, de Nissan Qashqai. Onlangs is de nieuwe generatie Qashqai geïntroduceerd. Die is technisch geavanceerder, met onder meer de acht veiligheidssystemen van het Safety Shield en het autonome parkeersysteem Nissan Intelligent Parking Assist. 

Met een knipoog naar het beginjaar worden 2007 exemplaren van de nieuwe Qashqai uitgevoerd als Premier Edition. Slechts zeventig stuks daarvan komen naar Nederland. Bestel deze limited edition dus voordat ‘ie uitverkocht is. De Nissan Qashqai Premier Edition is verkrijgbaar vanaf 29.790 euro. Maar daar krijg je wat voor.

De Premier Edition is namelijk de meest exclusieve Qashqai in de nieuwe modelreeks. Je herkent ’em onder meer aan het deels lederen/alcantara-interieur, de donkere hemelbekleding, fluwelen matten met zilveren stiksels, chroomdetails op het exterieur, en dorpellijsten met ‘Premier’-logo. In het interieur vind je een genummerde badge die verwijst naar de beperkte oplage.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • genummerde badge
  • exclusieve features